Portfolio

Gennem min karriere har jeg dels været ansat i større virksomheder, samt haft egne grafiske kunder på freelance basis. Her på siden kan du se eksempler på mit arbejde for forskellige kunder og arbejdspladser.

Tøv ikke med at kontakte mig hvis du har lyst til at tage en uforpligtende snak om dit næste projekt. Jeg er sikker på vi i samarbejde kan finde en både god og rentabel løsning der passer til dit behov.

BIOEFFECT

I 2016-2017 boede, og arbejdede jeg i Island. Jeg var i perioden tilknyttet kosmetik virksomheden BIOEFFECT. Her var jeg bl.a. med med til at udvikle og implementere en ny designguide, samt eksekvere på opgaver for distributører i hele verden.

Mine opgaver bestod primært af at udvikle annoncer, POS-materialer, pressemeddelelser, brochurer og emballage.

Den eksklusive og minimalistiske stil hos BIOEFFECT passer rigtig godt sammen med min egen personlige grafiske stil.

It was a real pleasure working with Anders. He takes responsibility and initiative and is a real team player. His work is detailed and precise. Personally he’s a well spirited, easy going and a fun co-worker who we at BIOEFFECT miss having at the office. I give him my best recommendation.

Sóley Thorisdottir
Head of Design, BIOEFFECT
Nextlevelkickz.com

Siden 2013 har jeg etableret og drevet en række hjemmesider der omhandler en af mine store passioner, sneakers.

I forbindelse med dette projekt står jeg sammen med en række andre entusiaster for at opdatere hjemmesiderne samt arbejde dedikeret med at udvikle Nextlevelkicks.com brandet på de sociale medier.

Arbejdet omfatter alt fra design til udarbejdelse af social medie strategi, søgemaskineoptimering, drift og projektledelse.

På Nextlevelkickz.com og Coolsneakers.dk finder du omtale af mere end 6.000 forskellige par sneakers til både mænd og kvinder.

Teleselskabet 3

I 2015-2016 var jeg ansat som leder af den grafiske afdeling i teleselskabet 3.

Her var mine primære opgaver ud over eksekvering af de grafiske opgaver også en høj grad af projektledelse.

Hos 3 havde jeg berøring med mange typer af opgaver ligesom jeg havde personaleansvar for de øvrige grafikere i afdelingen.
Hos 3 producerede vi alle materialer in-house, lige fra POS materialer til butikkerne, annoncer, e-mail nyhedsbreve, samt grafik til sociale medier og vores andre digitale platforme.